Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TIIVISTELMÄ 24.4.2018

  • handmade by KOTONA on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoan sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tietojesi käsittelyyn.
  • Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen handmade by KOTONA:n palveluita.
  • Kerätyt tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havannoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:

  • Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen.
  • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen.
  • Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen.
  • Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen

REKISTERINPITÄJÄ ja YHTEYSTIEDOT

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

handmade by KOTONA (Y-tunnus: 2718625-5)
Forum Kortteli, Linnankatu 11, 20100 Turku

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää handmade.kotona@gmail.com


MITÄ TIETOJA MINUSTA VOIDAAN KERÄTÄ?
  • Käyttäjän itsensä antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot.
    • Nimi.
    • Yhteystiedot: osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
    • IP-osoite
    • Yritys
    • Yrityksen osoitetiedot
    • Yrityksen ALV-tiedot
    • Google tai Facebook kirjautumiseen käytetty sähköpostiosoite ja varmenne.
  • Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
    • Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
    • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
    • Tuotearvostelut
    • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
    • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse, minkä lisäksi saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi luottopalvelujen tarjoajalta.


MIHIN HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN?
  • Asiakkuuden ylläpitämiseen
  • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
  • handmade by KOTONA:n toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
  • Asiakaskokemuksen parantamiseen
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
  • Väärinkäytösten estämiseen
  • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja handmade by KOTONA:n väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen.


MITEN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN ja SUOJATAAN?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.


KUKA KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJANI?

Asiakastietoihin on pääsy vain handmade by KOTONA:n omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Tietojen hallinnasta vastuussa oleva yritys:

handmade by KOTONA (Y-tunnus: 2718625-5)
Forum Kortteli
Linnankatu 11
20100 Turku


KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen tai pyytää niiden poistoa. Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tietojen tarkistaminen ja pyynnöt tietojen poistamisesta tulee toimittaa osoitteeseen tilaukset@kuidesign.fi, jolloin tiedot toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse tai poistetaan manuaalisesti.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai eiJärjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme
  • Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi
MITEN VOIN VAIKUTTAA TIETOJENI KÄYTTÖÖN?

Asiakas voi myös koska tahansa lopettaa asiakastilinsä ja pyytää handmade by KOTONA poistamaan omat tietonsa ottamalla yhteyttä sähköpostitse.

Huom! Joissain tapauksissa kaikkea tietoa ei voida poistaa ja lainsäädäntö voi vaatia säilyttämään osan asiakkaaseen liittyvästä tiedosta.

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisten pyynnöstä, informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Palveluiden kehityksen ja läinsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tietosuojaselosteeseen ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä: handmade.kotona@gmail.com